40 16 56 62 mha@hyrdinden.dk

Ventilation

Rene og vedligeholdte ventilationssystemer er forudsætningen for et godt og sundt indeklima både i boligen og på jobbet.

Den økonomiske gevinst ligger blandt andet i besparelse på drift- og vedligeholdelsesbudgettet – og ikke mindst i sundere og gladere medarbejdere.

Hyrdindens Ventilationsrens er en seriøs samarbejdspartner, som sætter kunderne i centrum. Som uddannede skorstensfejere udnytter vi den viden og ekspertise, faget har opbygget gennem mere end 250 år med rensning af (røg)kanaler. På baggrund af vores erfaring har vi løbende udviklet dette produkt med forskellige former for manuel-, mekanisk- og trykluftværktøj.

Vores kundepleje er noget, som kun få andre kan matche. Alle medarbejdere er faguddannede skorstensfejere, der løbende deltager i efteruddannelseskurser.

Hyrdindens Ventilationsrens står for kvalitet og service. Du vil blive mere end positivt overrasket, når du får besøg af os. Vi tager hånd om den enkelte kunde fra først til sidst. I etageejendomme deles information og nøglekuverter ud ca. 2-6 uger, før arbejdet påbegyndes.

Du er altid velkommen til at ringe på 65 90 16 62, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du ønsker svar på et specifikt spørgsmål.

Vi vil gøre alt for ikke at svine i forbindelse med rensningen, og når vi forlader din ejendom, kan du ikke se, vi har været der, men blot fornemme, at indeklimaet er blevet forbedret

Med et veluddannet og samarbejdet team, udføres opgaverne uden problemer.

 

Kontakt Hyrdindens Ventilationsrens